martes, 26 de septiembre de 2017

14/09/17 PRESENTACIÓ

Primer dia de classe, quasi ni ens hem vist i per suposat no ens sabem ni el nom de la majoria dels nostres companys/es.

Hem dut a terme una dinàmica de presentació en la que, en primer lloc, cadascú ha escollit una imatge/fotografia que l'inspirara o li recordara una cosa, lloc o moment. Després, per parelles, ens hem presentat i li hem contat a l'altra persona un poc d'informació sobre nosaltres i sobre qué ens feia recordar la imatge. Per a finalitzar aquesta dinàmica la nostra parella ha contat a la resta de la classe allò que nosatres li haviem explicat.

Les dinàmiques de presentació tenen com a principal objectiu que el grup conega els aspectes més bàsics de cadascú dels participants; a més es el primer pas per a la creació d'un sentiment de grup en el que els participats perden la vergonya de cara als altres membres; per tant considerem que era molt important aquest primer contacte entre membres del grup. A més podem dir que la dinàmica en sí, era senzilla i sense ningun impediment per als més tímids.





No hay comentarios:

Publicar un comentario