martes, 19 de diciembre de 2017

POSEM EN PRÀCTICA EL TREATRE SOCIAL.



Després de les classes pràctiques del teatre social, vaig reflexionar en com podia posar en pràctica aquest recurs.
Al meu poble realitzem un concurs de playbacks fallers i cada any hi ha més nivell tant en la coreografia com en l’expressió, vestuari, decorat i maquillatge.
Jo forme part de la delegació de playbacks de la meua falla i, per tant, junt a una altra companya fem la coreografia i el que comporta tot el conjunt.
Aquest any estem fent una temàtica la qual és molt important l’expressió. Açò comporta que la vergonya d’expressar el que es necessari en cada moment de la coreografia siga menor. Per tant, vam decidir dur a terme aquest recurs.
Les persones destinatàries tenen entre 16 i 26 anys, primerament vam fer per grups la dinàmica de expressar un sentiment entre 5 o 6 persones i entre tots endevinar quin era.

Seguidament, per parelles i amb música ferem l’activitat de deixar-se dur per el ritme de la música i que una persona fera d’espill en l’altra, com imitar els moviments de l’altra persona.
A més, de forma grupal i amb música, vàrem relacionar una acció, per exemple xiular, en una expressió.

Per finalitzar, vam fer una avaluació, cada u va posar en un post-it quin pensava que era el objectiu de la finalitat i si pensàvem que els havia servit; arribarem a la conclusió de que si que hi ha una millora. Actualment, no tota la expressió és la correcta però hi ha un gran canvi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario